Esra Dermancıoğlu aradığı aşkı Clubhouse’da buldu!

ATV’de ekrana getirilen Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Behice karakterine hayat veren Esra Dermancıoğlu, Hünkar’ın ölümüne neden olduğunun ortaya çıkmasından sonra senaryo gereği ölerek kadrodan ayrıldı. Esra Dermancıoğlu’nun Sol Yanım dizisinde rol alan Murat Balcı ile Clubhouse’da tanışıp aşk yaşamaya başladığı iddia edildi. Esra Dermancıoğlu ve Murat Balcı aşk dedikoduları karşısında sessizliğini koruyor.

YouTube video

ATV’nin fenomen yapımlarından olan Bir Zamanlar Çukurova dizisine senaryo gereği ölerek veda eden Esra Dermancıoğlu hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Bir süredir yalnız olan Bir Zamanlar Çukurova’nın Behice’si Esra Dermancıoğlu kalbinin kapılarını aşka açtı.

Oyunculuğu ve sosyal medya paylaşımları ile dikkatleri üzerine çeken Esra Dermancıoğlu’nun aradığı aşkı son dönemin popüler uygulamalarından biri olan Clubhouse’da bulduğu öne sürüldü.

İddialara göre Esra Dermancıoğlu ve Sol Yanım dizisinde spor eğitmeni rolü ile izleyici karşısına çıkan 37 yaşındaki Murat Balcı aşk yaşamaya başladı. Murat Balcı, bir ara Clubhouse profil resmine Esra Dermancıoğlu ile çekilmiş karesini koydu. Balcı, Dermancıoğlu’nun uyarısı üzerine kısa sürede profil resmini kalırdı. Taraflar konuya ilişkin herhangi bir açıklamada bulunmadı.

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.