Gülizar’dan Murat’a hüzün dolu şarkı

Kanal D’nin sevilen dizisi Gülizar, her cumartesi akşamı ekrana gelen yeni bölümüyle izleyiciden tam not almaya devam ediyor.

Başrollerini Farah Zeynep Abdullah, Ömer Berk Cankat, Berkay Ateş ve Ebru Cündübeyoğlu’nun paylaştığı O3 Medya imzalı dizi günden güne merak uyandırırken, Gülizar’ın seslendirdiği şarkılarla da izlemesi keyifli bir hal alıyor.

Daha önce Murat’a hüzünlü zamanlarda şarkı söylemeyi sevdiğini anlatan Gülizar’ın, Murat ve Mine’nin nişan hazırlığı sırasında şarkı söylemesi Murat’ı derinden etkileyip, aklının karışmasına sebep oldu.

Gülizar bu kez “Soyunma” isimli şarkıyı Fettah ile beraber seslendi ve izleyicinin beğenisini toplandı. Sözü ve müziği Çiğdem Erken’e ait olan “Soyunma”, Değişik El ve Hüzün Dibi şarkıları gibi çok sevildi.

Gülizar, her cumartesi yeni bölümü ile Kanal D’de!

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.