Galaxy S9, rekora hazırlanıyor

Samsung Galaxy S9’un %90 ekran gövde oranıyla rekor kıracağı iddiaları geldi. İşte detaylar.

Samsung’un yaklaşmakta olan yeni amiral gemisi modeli Galaxy S9’un en-boy oranının 21: 9 gibi bir seviyeye geleceği iddia ediliyordu. Bugün ise bu iddialara ek olarak cihazın %90 ekran gövde oranına sahip olacağı ve rekor kıracağı iddiaları ortaya çıktı.

Samsung ile ilgili bulgular hakkında iyi bir sicile sahip olan GalaxyClub.nl adlı kaynak, Galaxy S9’un ekran-gövde oranının haleflerine göre biraz daha artacağı ve alt çerçevelerin biraz daha azaltılmasıyla %90 gibi bir ekran gövde oranına sahip olacağını iddia etti.

Bu iddialar şimdiden Samsung hayranlarını heyecanlandırmaya yetti. Zira önceki üst seviye model Galaxy Note 8 bile 18.5:9 en boy oranı ve %83.2’lik ekran gövde oranıyla ekran konusunda büyük övgüler almıştı. Galaxy S9 ise eğer iddialar doğruysa bu konuda çıtayı biraz daha yukarılara taşımış olacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.