Tarkan, bebek haberi sonrası ilk kez görüntülendi

Mega baba olmaya hazırlanan Tarkan’ın içi içine sığmıyor. Bebek haberi sonrası ilk kez görüntülenen Tarkan, etrafa öpücükler saçtı.

Baba olacağı müjdesini Instagram’dan paylaştığı videoyla hayranlarına duyuran Tarkan, Levent’te ortaya çıktı.

HT Magazin’den Kamil Sümer ve Bülent Kocabıyık’ın haberine göre; neşeli olduğu gözlenen Megastar’a hayranları büyük ilgi gösterdi. Selfie çektirme isteklerini geri çevirmeyen Tarkan sorular üzerine, “Heyecanlıyım, heyecandan uyuyamıyorum” diyerek yaşadığı mutluluğu ifade etti. Haberi önce ailelerle paylaştıklarını belirten Megastar, isim ve kız mı, erkek mi istedikleri soruları üzerine, “Henüz isim düşünmedik. Cinsiyet için gönlümüzden geçeni söylemem, sır” dedikten sonra özel şoförünün kullandığı otomobile binerek gözden kayboldu.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.