Gül Gölge, Elif Gönlüm ile yaşadığı dedektiflik davasını kaleme alacak

Gül Gölge’den dedektiflik hikayesi…

Gül Gölge, kitap çıkarmaya hazırlanıyor. Gölge, bir dönem eski milli basketbolcu Kerem Gönlüm’ün eşi Elif Gönlüm’ün peşine dedektif taktırıp özel görüntülerini çektirdiği zamanları kaleme almaya karar verdi. Gül Gölge’nin yazacakları şimdiden merak konusu olurken ünlü ismin “Söyleyecek daha çok şey var ama şimdi değil. Belki ileride kitap yazar paylaşırım” sözleri dikkat çekti. Elif Gönlüm’ün ‘özel hayatın gizliliğini ihlal etmek’ ve ‘özel hayata ilişkin görüntüleri ifşa etmek’ suçundan 9 yıla kadar hapsi isteniyor.

KAVGA NASIL BAŞLAMIŞTI?

Gül Gölge ile Elif Gönlüm’ün 6 yıldır süren kavgasının iyice kızışması eski defterlerin yeniden açılmasına neden oldu. Eski dost olan ikiliden Gönlüm, Gölge’yi eşine asılmakla suçlayınca arkadaşlık da bozulmuştu.

blank
Elif Gönlüm – Kerem Gönlüm

Elif Gönlüm ve Gül Gölge olayı

Eski basketbolcu Kerem Gönlüm’ün eşi Elif Gönlüm ile Gül Gölge arasında büyük bir kavga başladı. Elif Gönlüm’e, Gül Gölge tarafından ‘özel hayatın gizliliğini ihlal etmek’ ve ‘özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek’ suçundan 9 buçuk yıla kadar hapis cezası isteniyor. İddiaya göre Elif Gönlüm, Gül Gölge’yi dedektif ile takip ettirmiş.

Eski Milli basketbolcu Kerem Gönlüm’ün eşi olan Elif Gönlüm, daha önce Gül Gölge’yi tehdit etmişti. Bundan dolayı ceza alan Gönlüm’ün bu kez, Gül Gölge’yi özel bir dedektif ile takip ettirdiği iddia edildi. Bundan dolayı Gölge, Gönlüm’e dava açtı. Açılan davada Gönlüm’e 9 buçuk yıla kadar hapis cezası isteniyor.

Elif Gönlüm Kimdir?

İstanbul’da dünyaya gelen Elif Gönlüm, Wallingford Bach Çözüm Merkezi’nde eğitim aldıktan sonra, basketbolcu Kerem Gönlüm ile dünya evine girdi. Gönlüm çiftinin Keremcan ve Kerem Alp isimlerinde iki çocuğu bulunuyor.

Son dönemlerde manken ve sunucu olan Gül Gölge ile tartışma yaşayan Elif Gönlüm’e dava açıldı. Davanın gerekçesi ise Gönlüm’ün, Gölge’yi özel bir dedektif ile takip ettirmesi oldu. Elif Gönlüm’e ‘özel hayatın gizliliğini ihlal etmek’ ve ‘özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek’ suçundan 9 buçuk yıla kadar hapis cezası istendi.

Elif Gönlüm bu dedektifi telefonuna Revenge yani intikam olarak kaydetmişti. Bu kişinin Nuri Keske olduğu tespit edildi. Nuri Keske için de ‘özel hayatın gizliliğini ihlal etmek’ suçundan 5 yıla kadar hapis cezası istendi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.