Ruzy Gallery, yeni karma sergisi “Evvel”i renkli bir davetle sanatseverlerin beğenisine sundu

Çağdaş sanat tutkunları için özgün bir ortam oluşturmayı hedefleyen Ruzy Gallery, yeni karma sergisi “Evvel”i renkli bir davetle sanatseverlerin beğenisine sundu. Serginin açılışı iş, sanat ve cemiyet dünyasından isimleri bir araya geldi.

Yenilikçi yaklaşımı, sanatın farklı dönemlerine odaklı sergileri ve sanat etkinlikleriyle kültür sanat dünyasına yeni bir yaklaşım getiren Ruzy Gallery, yeni karma sergisi “Evvel”i gerçekleştirdiği renkli davetle sanatseverlerin beğenisine sundu.

Esra Çevik tarafından Etiler’de kurulan Ruzy Gallery’nin yeni sergisi “Evvel”, iş, sanat ve cemiyet dünyasının önde gelen isimlerini buluşturdu. Ayşegül Kayabey, Sema Güral Sürmeli, Gülden Güral, Ruhat Mengi, Gurur Aydoğan, Aslı Turanlı, İpek Özkök Ağan, Levent Ağan, Füsun Kuran, Tuğba Tanrıkulu, Taner Yılmaz, Seda Eyüboğlu, Gonca Kopuz, Elvan Yıldız, Doğan Özgürcan davete katılanlar arasındaydı.

blank

Matematiğin ve sanatın doğadan aldığı ilham ve estetik değerlere odaklanan “Evvel”, plastik sanatlarla matematiğin ilişkisini inceliyor ve insanın matematiğine odaklanıyor.

Küratörlüğünü Begüm Güney’in üstlendiği karma sergi, Suat Akdemir, Mahmut Aydın, Nazan Azeri, Melis Buyruk, Mahmut Celayir, Leyla Emadi, Tom Fellows, Gülfem Kessler, Başak Özocak ve Jake Michael Singer’ın eserlerini bir araya getiriyor.

“Evvel”, 15 Eylül tarihine dek Ruzy Gallery’de ziyaret edilebilecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.