Melisa Aslı Pamuk ile Yusuf Yazıcı evlendi

Oyuncu Melisa Aslı Pamuk ve milli futbolcu Yusuf Yazıcı, sessiz sedasız dünyaevine girdi. Bir süredir aşk yaşayan çiftin evliliği, Pamuk’un sosyal medya hesabında soyadını “Yazıcı” olarak değiştirmesiyle ortaya çıktı.

Uzun süredir birliktelikleriyle magazin gündeminde olan oyuncu Melisa Aslı Pamuk ve milli futbolcu Yusuf Yazıcı, sessiz sedasız dünyaevine girdi. Çiftin evliliği, Melisa Aslı Pamuk’un sosyal medya hesabında soyadını “Yazıcı” olarak değiştirmesiyle ortaya çıktı.

2023 yılının sonlarında ilk kez aşk yaşamaya başlayan çift, birlikte birçok kez görüntülenmiş ve aşklarını sosyal medya paylaşımlarıyla ilan etmişti. Gizliliği seven çift, bu özel anı da sevenleriyle paylaşmak yerine sessiz sedasız evlenmeyi tercih etti.

Birçok takipçi çifte tebrik mesajları yağdırırken, Melisa Aslı Pamuk ise bu paylaşımlara sessiz kaldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.