Ferhat Göçer’in sahnesinde Kıbrıs ve Türk bayrakları birlikte dalgalandı

Ferhat Göçer, Türkiye’nin 1974 yılında düzenlediği Kıbrıs Barış Harekatı’nın 45. yıl dönümünde, Kıbrıs’ta resmi bayram olan, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı çerçevesinde 2000 kişilik bir davette sahne aldı.

Kıbrıs’ta bir otelde gerçekleşen konserde Göçer, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin kurucusu Rauf Denktaş, eşi Aydın Denktaş ve tüm şehitleri saygı ile anarken, Kıbrıs ve Türk bayrakları Göçer’in sahnesinde birlikte dalgalandı.

Ferhat Göçer, konseri sırasında Rauf Denktaş ve Aydın Denktaş ile olan anısını da izleyicilerle paylaştı. Denktaş çiftinin evlilik yıl dönümlerini kendisinin sahne aldığı mekanlarda kutlamayı gelenek haline getirdiğini belirten Ferhat Göçer yine böyle bir gecede Rauf Denktaş’ın evlilik ile ilgili söylediklerini seyircilerine anlattı.

Rauf Denktaş’ın evlilik ile ilgili kendisine “Mutlaka evlenin Ferhat Bey” dediğini söyleyen Göçer “ ‘Eşin iyi olursa benim gibi mutlu, eğer kötü olursa filozof olursunuz’ dedi.. Gülümseyerek Aydın Hanım’ın yanağını okşadı. Aralarında çok büyük bir aşk vardı” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.