Merve Altınkaya, yeni filminin çekimlerine su altında hazırlanıyor

Genç ve yetenekli oyuncu Merve Altınkaya en son rol aldığı ”Bizim İçin Şampiyon” filmiyle ve Poyraz Karayel dizisindeki İpek karakteriyle başarılı oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çekmişti.

Türkiye’nin en iyi tiyatro ve oyunculuk okullarından Müjdat Gezen Sanat Merkezi konservatuvar bölümünden mezun olan, sayısız reklam filmi ve dizi projelerinin ardından sinema filmlerinin de aranan yüzü haline gelen güzel oyuncu, yeni sinema filmi için harıl harıl çalışmaya başladı.

blank

Yakın bir tarihte İstanbul dışında çekimlerinin başlayacağı sinema filmi için haftalar öncesinden dalgıçlık eğitimi almaya başlayan Merve Altınkaya, filmin başrolünü üstlenecek ve filmdeki sahnelerinin büyük bir bülümü su altında geçecek.

Sinema filmindeki sahnelerinin su altında geçecek olması ile ilgili Merve Altınkaya, heyecanını şu sözlerle ifade etti; ”Su altı hem çok gizemli hem çok büyüleyici, benim için bambaşka bir deneyim olacak çok mutluyum.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.