Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu için ne kadar istiyor

Fenerbahçe’nin milli yıldızı Ferdi Kadıoğlu’nun gelecek sezon takımdan ayrılmasının beklendiği belirtildi. Kadıoğlu’na Avrupa’dan talipler olduğu vurgulanırken sarı-lacivertli takımın bonservis için ise 20 milyon euro istediği öne sürüldü.

Fenerbahçe’de Trwin 2023-24 sezonuna iyi bir giriş yapan Ferdi Kadıoğlu’nun sarı-lacivertlilerdeki macerasını sezon sonunda noktalayacağı iddia edildi.

Sabah’ın haberine göre, İngiltere ve İtalya’dan teklifler alan Ferdi Kadıoğlu’nun sezon sonunda Fenerbahçe’den ayrılması bekleniyor.

‘KADIOĞLU BU SENE İÇİN İKNA EDİLDİ’ İDDİASI
Haberde Ferdi Kadıoğlu’nun bu sezon için ikna edildiği aktarılırken, oyuncunun Avrupa’ya yelken açacağı kaydedildi.

Fenerbahçe’nin Ferdi Kadıoğlu’ndan en az 20 milyon euro beklediği vurgulanırken, milli futbolcudan doğan boşluğu Jayden Oosterwolde’nin kapayacağı belirtildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.