Fatih Altaylı, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un yönetim tarzını sert bir dille eleştirdi

Gazeteci Fatih Altaylı, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un yönetim tarzını sert bir dille eleştirdi. Koç’un kararlarını ve tutumunu sorgulayan Altaylı, kulübün itibarını riske attığını savundu. Özellikle Şanlıurfa’da oynanacak olan Fenerbahçe-Galatasaray maçına dair verilen kararları sert bir şekilde eleştiren Altaylı, camiada tartışma yarattı.

Gazeteci Fatih Altaylı, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a yönelik sert eleştirilerde bulundu. Altaylı, Ali Koç’u Türkiye’nin en büyük taraftarına sahip, en saygın, en başarılı ve köklü kulüplerinden birini babasının kendisine aldığı bir oyuncağa çevirmekle suçladı. Altaylı, “Şampiyonluklar gelir geçer. Mesele adamlıktır” ifadelerini kullandı.

Ayrıca, Altaylı, bugün Şanlıurfa’da oynanacak olan Fenerbahçe-Galatasaray maçını “son yılların en anlamsız, en manasız maçı” olarak nitelendirdi.

Fenerbahçe kongresi hakkında da konuşan Altaylı, hiçbir önemli gelişme olmadığını belirterek, “Bırakın ligden çekilmeyi, o yetkiyi de talep etmedi. Çünkü o zaman sorumlu olacaktı. Boşa sallamak kolay olmayacaktı” şeklinde konuştu. Ancak kongreden sonra “Kupa finaline çıkmayacağız” açıklamasının ardından bu kararın değiştirildiğini belirtti. Altaylı, “U19 takımıyla çıkacağız” kararının alınmasının doğru olmadığını, bunun yerine rakip kulüp başkanıyla ortak bir karar alınması gerektiğini ifade etti.

Altaylı, Fenerbahçe’nin Galatasaray ile oynayacağı Süper Kupa maçı için U19 takımıyla sahaya çıkacak olmasını eleştirerek, “Bugün sahaya nasıl çıkacaklarını bilmiyoruz. Ali Koç’a kalmış. Ama Aziz Yıldırım’a katılıyorum. Bu tarzıyla, bu yanlış bir iştir. Galatasaray tam kadro çıkar ve 10-0 kazanırsa tarihe böyle geçer. Genç takım, U bilmem kaç takım kimse hatırlamaz” şeklinde görüş belirtti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.