Üçüncü film yolda! Gişede fırtınalar estiren Dune geri dönüyor

Frank Herbert’ün çok satan romanından uyarlanan ve 2024’e damga vuran Dune’un devam filmi Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2’nin ardından üçüncü film için hazırlıklar başladı. Film için ilk iki filmin de yönetmeni olan Denis Villeneuve ile anlaşıldı.

Amerikalı yazar Frank Herbert’ün aynı isimli bilim kurgu-fantezi eserinden uyarlanan, yönetmen koltuğunda Denis Villeneuve’ün oturduğu, Dune: Çöl Gezegeni’nin 2. filmi 2024 yılının en iyi açılış yapan filmi olarak tarihe geçti.

IMDb’nin ilk 10 sıralamasını da uzun zaman sonra ilk kez değiştirmeyi başaran Dune 2’nin başarılarının ardından yapım şirketi Legendary, Paul Atreides’in galaksiyi fethetmeye nasıl devam ettiğini anlatacak olan üçüncü film için harekete geçti.

Variety’nin haberine göre; Dune serisinin üçüncü filmi için ilk iki filmin yönetmeni Denis Villeneuve’le anlaşmaya varıldı.

Yapım şirketi henüz Dune 3’ün prodüksiyonunun ne zaman başlayacağına dair açıklama yapmadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.