Aykut Kocaman’dan Ali Koç’a ‘Süper Kupa’ eleştirisi!

Fenerbahçe’nin efsane ismi Aykut Kocaman, Fenerbahçe’nin bu akşam oynanacak olan Süper Kupa karşılaşmasında sahaya U-19 takımıyla çıkacak olmasına tepki gösterdi.

Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası’nın son şampiyonu Fenerbahçe bu akşam Süper Kupa karşılaşmasında Şanlıurfa’da kozlarını paylaşacak. Sarı-lacivertli ekibin efsane teknik adamı Aykut Kocaman, Ali Koç yönetiminin final karşılaşmasına U-19 takımıyla çıkma kararı almasına tepki gösterdi.

Son olarak Başakşehir’i çalıştıran ve 2021 yılının Ekim ayında İstanbul ekibinden ayrılarak gözlerden uzak bir hayat sürmeyi tercih eden Aykut Kocaman, Fenerbahçe’nin bu akşam oynanacak olan Süper Kupa karşılaşmasında Galatasaray karşısında sahaya U-19 takımıyla çıkacak olmasını eleştirdi.

Play Spor’a konuşan deneyimli teknik adam, Ali Koç ve yönetiminin Süper Kupa karşılaşması hakkındaki kararına tepki göstererek sarı-lacivertli ekibin yanlış bir karara imza attığını öne sürdü.

“GALATASARAY’I YENECEK GÜCÜN VAR”
Kocaman açıklamasında şunları söyledi:

“Esas tepki şu anda ligde kalan maçları kazanıp şampiyon olmak, bu kadar. Süper Kupa için ne olursa olsun Galatasaray’ı yenecek gücün var. Çıkıp Galatasaray’ı Şanlıurfa’da yenmek ve kupayı müzemize getirmek. Konferans Ligi’nde Fenerbahçe lige başladığı fiziksel ve zihinsel enerjisini yakalarsa Konferans Ligi’nde final oynamasının ve ligi kazanmasının uzak olmadığını düşünüyorum, hala aynı yerdeyim.

En büyük tepki, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’un direkt olarak bu gücü olumlu olarak futbol takımına yansıtıp rüzgarı arkalarına alarak Galatasaray’ı deplasmanda yenerek ligi kazanmak.”

Fatih Altaylı, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un yönetim tarzını sert bir dille eleştirdi

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.