Fahriye Evcen hamile mi? Karan’a kardeş mi geliyor?

Karan adında bir oğlu olan oyuncu Fahriye Evcen, Instagram hesabından bir paylaşımda bulundu. Fotoğrafında elini karnına götüren Evcen, akıllara ‘Hamile mi?’ sorusunu getirdi.

Koronavirüs salgını nedeniyle karantinada olan güzel oyuncu Fahriye Evcen, bugün 10 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından evinin bahçesinde çekilen pozlarını paylaştı.

Karan adını verdikleri bir çocuğu olan Evcen’in yeşillikler içinde verdiği bir pozda elini karnına koyması akıllara hamilelik iddialarını getirdi.

KAFALARI KARIŞTIRDI

Evcen’in “Doğayla ben, benimle doğa” notuyla paylaştığı fotoğraftaki el detayını görenler “Karan’a kardeş mi geliyor?” sorusunu sordu.

Evcen, takipçilerini sevindiren bebek iddiaları hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.