Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in ikinci bebekleri dünyaya geldi

İkinci kez anne olan Fahriye Evcen oğlu Kerem’i kucağına aldı! Fahriye Evcen ile Burak Özçivit‘in mutlu günü.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in ikinci bebekleri dünyaya geldi. Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çifti sosyal medyanın da ilgi ile takip ettiği ünlü isimlerden. 2017 yılında nikah masasına oturan oyuncu çift Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, mutlu evlilikleriyle magazin dünyasının gözde isimleri arasında yer alıyor. Evliliklerini Karan adını verdikleri oğullarıyla taçlandıran ünlü çift ikinci bebekleri Kerem’i kucaklarına aldılar. Oğlu Kerem’e kavuşan Fahriye Evcen, ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşıyor.

İkinci bebekleri dünyaya geldi! Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, mutlu evlilikleriyle magazin dünyasının gözde isimleri arasında yer alıyor. Fahriye Evcen ile Burak Özçivit ikinci kez anne, baba olmanın heyecanını yaşıyor.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, heyecanla bekledikleri bebeklerine Kerem adını verdi.

DOĞUM ESNASINDA EŞİNİ YALNIZ BIRAKMADI

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin heyecanla bekledikleri ikinci bebekleri bugün öğlen saatlerinde kucağına aldı. Burak Özçivit’in doğum esnasında eşini yalnız bırakmadığı ve anne ile bebeğin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.