Kaslı paylaşımı olay oldu! Onur Tuna’ya karantina yaradı!

Mucize Doktor dizisinin Ferman’ı Onur Tuna, koronavirüs salgınında karantina paylaşımlarına hız verdi. Son olarak Tuna, kaslı fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Ünlü oyuncu Onur Tuna, karantina günlerinde boş durmadı. Haftalardır düzenli olarak spor yapan Tuna, kaslı vücudunu sosyal medya hesabından sergiledi.

Yakışıklı oyuncu Onur Tuna, karantina döneminde kilo almayıp, fazla kilolarını vererek dikkat çekti. Kaslı fotoğrafını sosyal medya hesabından sevenlerinin beğenisine sunan Onur Tuna, karantina döneminde göbeğini erittiğini söyledi. Onur Tuna’nın takipçileri, “Karantina size yaramış” görüşünde birleşti. Tuna’nın kaslı karesi kısa sürede 80 binden fazla beğeni ve binden fazla yorum aldı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.