Burak Özçivit ve Fahriye Evcen ikinci bebekleri ile ilk kez görüntülendi

Burak Özçivit-Fahriye Evcen çifti, geçtiğimiz günlerde kucaklarına aldıkları ikinci bebekleri Kerem ile ilk kez hastane çıkışında görüntülendi. Ünlü çift, yeniden anne-baba olmak ile ilgili duygularını anlattı.

YouTube video

Eğlence dünyasının popüler çiftlerinden Burak Özçivit ile Fahriye Evcen, ikinci oğulları Kerem’i çarşamba günü kucaklarına almıştı. Ünlü oyuncu çift dün bebekleriyle hastaneden ayrıldı.

Fahriye Evcen, “Doğum çok güzel geçti, sağlığı yerinde… Benim de sağlığım yerinde… Çok güzel her şey” dedi.

blank

Burak Özçivit de bebeğin boyu ve kilosu sorulunca espri yaptı ve “Boyu benim kadar var” dedi. Fahriye Evcen, Kerem’i, büyük oğlu Karan’a benzettiğini belirtti.

Doğuma kendisinin de girdiğini belirten Burak Özçivit “Karan’da da doğuma girmiştim. Allah isteyen herkese versin, müthiş bir şey, tarif edilmez babalık duygusu… Allah isteyen herkese nasip etsin” diye konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.