Ezgi Mola, nasıl dolandırıldığını anlattı! Çok çirkefleştim!

Ünlü oyuncu Ezgi Mola, İbrahim Selim ile Bu Gece programında nasıl dolandırıldığını anlattı. Mola, konukları kahkahaya boğdu. İbrahim Selim’in programına oyuncu Serenay Sarıkaya, Merve Dizdar, Şükrü Özyıldız da katıldı.

Masumlar Apartmanı’nda Safiye karakteriyle milyonları ekrana kilitleyen ünlü oyuncu Ezgi Mola, İbrahim Selim’in “Bugüne kadar yaptığın en büyük kerizlik neydi?” sorusuna yanıt verdi.

Yaşadığı dolandırıcılık hikayesini anlatan Mola, “Ben dolandırıldım. ‘Gümrükte kuzenim çalışıyor ürün mağazada 10 bin TL ise biz 2 bin TL’ye getiriyoruz’ dedi. Ben de herkes için sipariş verdim. Parasını da yatırdım bu adam da mahalleden tanıdığım biriydi. Bir kafedeydik ve ben dolandırıldığımı anladım. Adamın kollarında kask üzerinde de korumalık montu varken yakasına yapıştım. Bizi öyle gören kafe çalışanları bulunduğumuz kış bahçesinin kapısını kapatıp bir daha gelmedi” dedi.

”DOLANDIRILDIĞIMI ANLADIĞIMDA CİNNET GEÇİRDİM”

Kendisini dolandıran adamdan intikam aldığını söyleyen Mola, sözlerine şöyle devam etti:

“Adam önümde yürüdü ve bankaya gittik. Ama yolda herkese adamın dolandırıcı olduğunu söyledim. Bankaya gittiğimizde hesabından 67 TL’si vardı. Dolandırıldığımı anladığımda cinnet geçirdim. Benim yatırdığım paraları başkalarına yatırmış.”

“ÇOK ÇİRKİNLEŞTİM, ÖYLE OLMAM GEREKİYORDU”

Mola, “Sonra polis geldi, ben senetleri aldım. Polis, adamın 17 suçtan davası olduğunu söyledi. Ama ben ertesi gün kendi yöntemlerimizle paramı aldım. Çok çirkinleştim, öyle olmam gerekiyordu. Şiddete başvurmadım, kötü söz söylemedim” diye konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.