Frenkie de Jong: Messi’nin Barcelona’dan ayrıldığına inanamadım

İspanyol devi Barcelona’nın genç yıldızı Frenkie de Jong, sezon başında takımdan ayrılarak PSG’ye transfer olan Lionel Messi hakkında açıklamalarda bulundu. Messi’nin takımdan ayrıldığına inanamadığını belirten Hollandalı orta saha oyuncusu ”O kulübün yüzüydü, ayrılması herkes için büyük bir darbe oldu. Onu hala özlüyoruz.” diye konuştu.

Barcelona’nın yıldız futbolcusu Frenkie de Jong, Hollanda devi Ajax’dan, Barcelona’ya transfer olarak hayallerine ulaştığını açıkladı.

İngiliz basınından The Guardian’a konuşan 21 yaşındaki orta saha oyuncusu, ”Barcelona’da olduğum için çok mutluyum: küçük yaştan beri burada olmak istiyordum, bu yüzden bu şekilde bir rüya gerçek oldu. Ama ilk iki yılımda kazandığımızdan daha fazla kupa kazanmayı çok isterdim. O anlamda daha fazlasını bekliyordum, öyle koyalım. Ama bunun dışında burada çok mutluyum.” diye konuştu

”MESSİ’NİN BARCELONA’DAN AYRILMASINA İNANAMADIM”

Sezon başında takımdan ayrılarak Fransız devi PSG’ye transfer olan Lionel Messi hakkında da değerlendirmelerde bulunan Hollandalı futbolcu, Messi hakkında şunları söyledi:

”Messi’nin takımdan ayrıldığı haberini alınca ilk anda bunun gerçek olmadığını düşündüm. Havaalanından babamı ve kardeşimi alıyordum. Birden mesaj geldi: ‘Messi, Barcelona’dan ayrılıyor’. İlk anda buna inanamadım. Yaz boyunca dedikodular vardı, ama bunlara pek kulak asmamıştım. Gerçekleştiğinde benim için büyük bir şok oldu. O kulübün yüzüydü, ayrılması herkes için büyük bir darbe oldu. Onu hala özlüyoruz.

Böyle bir oyuncunun takımdan ayrılışı bir anda işleri değiştiriyor. O tüm yönleriyle futbolun en iyisi. Bitiricilik, pozisyon alma ya da antrenmanda yaptığımız diğer çalışmaların hepsinde en iyiydi. Ona gelen övgülerin hiçbiri abartılı değil. Bence tarihin en iyisi.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.