Ezgi Mola’dan “Turgut Altınok” göndermesi: 10 daire alarak…

Oyuncu Ezgi Mola, ikinci kez Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mansur Yavaş’i tebrik etti. AK Parti’nin ABB Başkan Adayı Turgut Altınok’a da gönderme yapan ünlü oyuncu, “Kendine 10 daire alarak imar vermesin hiçbir başkan mesela! Biz bunları duyduk, duymayalım artık.” dedi.

Türkiye, belediyelerde 5 yıl boyunca görev yapacak isimleri seçti. CHP’nin adayı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mansur Yavaş, ikinci kez başkanı seçildi. Yavaş 2019’daki oy oranını 10 puan artırdı.

Oyuncu Ezgi Mola, seçimlerin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Paylaşımında Yavaş’ı tebrik eden ünlü oyuncu, Turgut Altınok’a şu göndermede bulundu:

“Birleştirici konuşmalarından dolayı Mansur başkanı tebrik ederim, genel olarak söylenen birleştirici her söylemi destekliyor, ülkemiz için hayırlısı olsun diyorum. Bu bir maç değil, kimse kimseyi gaza getiren çirkin söylemlerde bulunmamalı. Daha gidecek çok yol var, yemeden, yedirmeden halktan alınanın halka verildiği bir devir gelsin artık. Hiçbir çocuk beslenmeliği olmadan okula gitmesin mesela, barınaklarda canlara iyi bakılsın. Kendine 10 daire alarak imar vermesin hiçbir başkan mesela! Biz bunları duyduk, duymayalım artık. Hayırlı olsun.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.