Eylül Tekin, Gotik modasının dünyaca ünlü markalarının dikkatini çekiyor

Sosyal medyada Luna Raven olarak tanınan ve yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken (Eylül Tekin) Gotik modasının dünyaca ünlü markalarının dikkatini çekiyor.

Türkiye de sayılı gotik modellerden biri olan Eylül Tekin, birçok dünya markasının modelliğini yapmasının yanı sıra, paylaşımlarında kullandığı kıyafet ve aksesuarların çoğunu kendi tasarlıyor ve dikimini de, kendi atölyesinde kendisi yapıyor.

blank
Eylül Tekin

Eylül Tekin, stilistlik yapmasının yanı sıra, klip ve fotoğraf çekimlerinde stil danışmanlığı da yapıyor. Son olarak Asude Cemre’nin “Unutulurmuş” ve “Kara Fırtına” kliplerinde stil danışmanlığı yapan Eylül Tekin, gotik modasının Türkiye’de dikkat çekmesine katkı sağlamasının yanı sıra, gotik akımının ilerlemesine de, tasarımlarıyla katkı sağlıyor. Eylül Tekin’in instagram hesabı : @gothography

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.