Esra Bilgiç, Orlando Bloom’un yer aldığı bir projede yer alacak

Son zamanların gözde oyuncuları arasında yer alan Esra Bilgiç dünyaya açılıyor. Şimdiler Show Tv ekranlarında yayınlanan Ramo dizisinde Murat Yıldırım ile başrolleri paylaşan Esra Bilgiç Pakistan’ın ünlü kriket takımı Peshawar Zalmi’nin iyilik elçisi oldu. İddiaya göre Bilgiç, İngiliz oyuncu Orlando Bloom’un yer aldığı bir projede yer alacak.

Oyuncu Esra Bilgiç ününü dünyaya yaymaya devam ediyor. İlk olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde “Halime Hatun” karakterine hayat veren ve şimdilerde Show Tv’nin sevilen dizisi Ramo’da oynayan Esra Bilgiç’in adı bir Hollywood projesinde geçiyor.

ESRA BİLGİÇ HOLLYWOOD YOLUNDA!

TRT 1’de yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisi ile oyunculuğa adım atan Esra Bilgiç yıllar içerisinde ününü dünyaya yaymayı başardı. Tv100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre Esra Bilgiç İngiliz oyuncu Orlando Bloom’un oynayacağı bir Hollywood projesinde yer alacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.