Emre Altuğ, sanat hayatının 20’nci yılını özel bir konserle kutladı

TİM Show Center’da gerçekleşen konseri dinlemeye gelenler arasında şarkıcının eski eşi Çağla Şıkel ve çocukları da vardı..

İlk albümü “İbret-i Alem”i piyasaya çıkarmasının ardından müzik kariyerinde 20 yılı geride bırakan Emre Altuğ, önceki akşam TİM Show Center’da sahneye çıktı.

Konser öncesi soruları yanıtlayan şarkıcı, “Geçip giden yıllar bana çok önemli şeyler öğretti. Bu gece her şeyden öte geçip giden yirmi yılı paylaşacağımız, anıları yad edeceğimiz bir gece” dedi.

blank

Bir muhabirin “40. yıl için bir planınız var mı?” sorusuna “40. yıla Allah kerim” esprisi ile yanıt verdi. Ardından sahneye çıkan ünlü şarkıcıyı izleyenler arasında eski eşi Çağla Şıkel ve çocukları Uzay ve Kuzey’in yanı sıra Haldun Dormen, Göksel Kortay, Hülya Koçyiğit, Alper Kul-Aylin Kontante, Ömür Gedik, Nasuh-Mine Mahruki, Aykut Gürel-Senem Çapa ve Gülbin Cavuşoğlu gibi ünlü isimler izledi.

Emre Altuğ konserin ilk bölümünde “Feryat”, “Yani”, “Su Gibisin”, “Kapış Kapış”ın yanı sıra “Düşen Bir Yaprak Görürsen” ve “Aşkım Bahardı” eserlerini söyledi. Bir ara eski eşi Çağla Şıkel ile çocukları Uzay ve Kuzey’in yanına giden Emre Altuğ, Cem Karaca ile özdeşleşen “Bu Son Olsun” şarkısını çocuklarının ve Şıkel’in gözlerinin içine bakarak söyledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.