Eski eşler Çağla Şıkel ile Emre Altuğ’un arasına kara kedi girdi!

Çağla Şıkel ile Emre Altuğ boşanmalarının üzerinden 8 yıl geçmiş olmasına dostane bir şekilde ilişkilerini sürdürüyorlardı. İki oğulları bulunan Çağla Şıkel ile Emre Altuğ, çocukları içi daima mutlu aile ortamını oluşturmaya özen gösteriyorlardı ancak iddiaya göre iki isim arasına kara kedi girdi. Altuğ, Şıkel’e karşı takındığı bir tavır ile aralarının açılmasına neden oldu.

Çağla Şıkel ile Emre Altuğ 2008 yılında evlenmişler fakat evlilikleri sadece 8 yıl sürebilmişti. Uzay ve Kuzey adında iki oğulları bulunan iki isim, ayrılmış olmalarına rağmen birbirleri ile dostane bir ilişki yürütüyorlardı. Ancak aynı zamanda komşu da olan eski eşlerin arasına kara kedi girdi.

blank

Takvim’in haberine göre; son dönemde, katılmış olduğu affetme ve şefkat seminerleri ile beraber kurmuş olduğu cümleler ile dikkat çeken Çağla Şıkel bir paylaşımında yer verdiği bazı ifadeler ile şaşırttı.

“Bunca zamandır kavuşmaktan geri durmuşum, kendimi güçsüz ve zayıf görmeyi unutmuşum. Hep çakı gibi, hep bir gladyatör Çağla! Şimdi hazırım seninle kavuşmaya, yaralarını sarmaya, o gün sustuğumu bugün anlatmaya. Yaşanan ne varsa yüzleşecek güçteyim bugün.”

Ünlü modelin kastettiği kişiler arasında Emre Altuğ’un da olduğu öne sürüldü.

EMRE ALTUĞ’U RAHATSIZ EDEN ÇAĞLA ŞIKEL HABERLERİ

Yine iddiaya göre; Emre Altuğ, eski eşinin kısa süreli aralıklar ile fotoğrafçı Ali Kalyoncu ve şarkıcı Edis ile anılmasından rahatsızlık duyup kızdı. Edis’in Çağla Şıkel’e evlilik teklifinde bulunduğu ancak Şıkel’in bu teklifi ciddiye almadığı öne sürülmüştü.

Altuğ, eski eşine sinirli tavırlar sergiledi. Şıkel de eski eşinin kendisine karşı sergilediği bu sinirli ve hesap sorar tavrından rahatsızlık duydu ve araya mesafe koydu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.