Elçin Sangu ve Hayko Cepkin ‘Jekyll & Hyde’ müzikali için bir araya geldi

Robert Louis Stevenson’ın klasik gerilim romanından uyarlanan dünyaca ünlü ‘Jekyll & Hyde’ müzikali, çarpıcı bir prodüksiyon ve muhteşem bir kadro ile sahnelenmeye başlıyor.

AFİŞİ HEYECAN YARATTI!

Biletleri satışa sunulan ve 23 Ekim 2022 tarihindeki ilk gösteriminde Zorlu PSM’de seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan ‘Jekyll & Hyde: Bir Broadway Müzikali’nin başrolünde Hayko Cepkin ve Elçin Sangu yer alıyor. Hayko Cepkin, müzikalde Dr. Jekyll ve Mr. Hyde karakterlerine hayat verirken, Elçin Sangu Lucy Harris rolünde.

Genel Sanat Yönetmenliği Malcolm Keith Kay’e ait ‘Jekyll & Hyde: Bir Broadway Müzikali’nin yapımını Antre Production, yönetmenliğini Taner Tunçay üstleniyor.

‘Jekyll & Hyde: Bir Broadway Müzikali’ için biletler Passo’da satışta.

blank

‘Jekyll & Hyde: Bir Broadway Müzikali’ – Zorlu PSM Turkcell Sahnesi

23 Ekim Pazar

6 Kasım Pazar

15 Kasım Salı

29 Kasım Salı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.