Çöp Adam heyecan dolu bir sezonu geride bıraktı

Star TV’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği sevilen dizisi Çöp Adam ekibi 25 bölümün ardından yorgunluklarını birlikte attı.

YouTube video

Konusuyla dikkat çeken dizi önceki akşam ekibiyle bir araya geldi. Diziye emek veren oyuncular ve set ekibi yorgunluklarını birlikte attı. Yapımını OGM Pictures’ın, yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstlendiği Çöp Adam
heyecan dolu bir sezonu geride bıraktı. Yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Çağrı Vila Lostuvalı’nın oturduğu, Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden, Deniz Madanoğlu’nun kaleme aldığı dizinin sezon finali davetine Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu, Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğl, Hülya Şen, Büşra Çam, Şeyda Terzioğlu gibi isimler katıldı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.