Elçin Sangu’dan Bakan Murat Kurum’a deprem yardımı tepkisi

Kahramanmaraş’taki deprem felaketinin yaralarını sarmak için tüm Türkiye dört bir koldan seferber olurken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un “AFAD dışında hiçbir koordinasyona izin vermeyeceğiz” sözlerine oyuncu Elçin Sangu’dan tepki geldi. Sangu bu sözleri paylaşarak sosyal medyada dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat sabahı Pazarcık’ta 7,7 ve Elbistan’da 7,6 şiddetindeki depremde arama kurtarma çalışmaları sürerken can kaybı sayısı 8 bini, yaralı sayısı ise 49 bini aştı.

Antep’te AFAD Deprem Koordinasyon Merkezi toplantısında konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 10 ilde 13,5 milyon kişiyi etkilediğini söylediği depremlere dair, “AFAD dışında herhangi bir koordinasyona müsaade etmeyeceğiz” demişti.

‘KENDİNİZE GELİN’
Bu sözlere sert tepki gösteren Elçin Sangu, Kahramanmaraş ve çevresindeki 10 ilde yardım bekleyen insanlar için çağrılarda bulunarak “Yardım etmek için kimseden izin alacak durumda değiliz kendinize gelin!” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.