Ege’den bayram coşkusu

Sanatçı Ege, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için İstanbullu sevenleriyle Beşiktaş’ta buluştu.

Saat 19.00’da başlayan Cumhuriyet yürüyüşü, Barbaros Meydanı’nda Leman Sam ve Ege konseri ile devam etti. Binlerce insanın akın ettiği geceye Ege’nin “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” marşı damgasını vurdu.

Marş söylenirken, ellerine Türk Bayrağı alan çocuklar sahneye çıkınca, çok keyifli dakikalar yaşandı. Ege ve çocuklar hep bir ağızdan şarkılar söylediler. Sanatçı; “Atatürk, size emanet etti her şeyi…” diyerek onları uğurladı…

Gencinden yaşlısına herkesin Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yaşadığı gece Ege’nin “Umut ettiğimiz sürece insanız; umut ettiğimiz sürece birlikteyiz, en güzel bayramımız kutlu olsun!” sözleriyle son buldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.