Esra Eron, Hakan Ural’a dava açıyor

TV8 ekranlarında yayınlanan Gel Konuşalım programında ayrılan Esra Eron’dan, kendisine, ‘İftira atıyor. Allah ıslah etsin’ diyen Hakan Ural’a dava açacağını söyledi.

Esra Eron, Hakan Ural’ın programda fikirlerini beyan etmesine izin vermediği gerekçesiyle “Kadına şiddete hayır” demiş ve TV8’deki ‘Gel Konuşalım’dan ayrıldığını açıklamıştı. Eron’un bu sözleri üzerine Hakan Ural, “Bana iftira atıyor. Allah onu ve öfkesini ıslah etsin” diye karşılık vermişti.

“UĞRAŞMAK İSTESEM YAYINDA UĞRAŞIRDIM”

Ayrılık kararının ardından sevgilisiyle Milano’ya giden Esra Eron Hakan Ural hakkında ilk kez konuştu.

”Hakan Ural’a dava açmayacağım. Uğraşmak istesem yayında uğraşırdım. Ben izleyicilerime karşı neden ayrıldığımı açıklamak durumundaydım. Yayında bana cevap verdiği görüntüleri izlemedim bile! İftira attığımı söylemiş, Allah’ın takdirine bırakıyorum. Allah her şeyi biliyor…”

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.