Veda Mektubu duygu yüklü bir bölüm ile ekrana geldi!

Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği yeni dizisi Veda Mektubu, ikinci bölümü ile ekrana geldi.

YouTube video

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı dizinin yayınlanan ikinci bölümü heyecanlı ve duygusal sahneleri ile dikkat çekti.

Alanur ve Ziya’nın yıllar sonra aynı masada buluştuğu, Seher’in ise tüm yaşananlara tanık olduğu anlar izleyicinin merakını iyice arttırdı. Alanur ve Ziya ilişkisinin bitmediğini düşünen Seher’in ne yapacağı ise büyük merak konusu oldu.

Aslı, bir mektup ile yeni hayatına ilk adımı attı.

Veda Mektubu’nun ikinci bölümüne damga vuran sahnelerden biri de Aslı’nın bir mektup ile annesi Alanur’u ve evini terk ettiği anlardı. Alanur’un baskısına ve katılığına dayanamayan Aslı, yazdığı mektupta ihtiyacı olan yuvadan bahsetti. Bavulunu alan Aslı, Mehmet ile birlikte yeni hayatına doğru yola çıktı. Bölüm finalinde ise Mehmet, Aslı’yı eve getirdi ve Seher’in elini öptürdü.

Yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş’ın oturduğu hikayesini Gamestory, senaryosunu ise Deniz Akçay’ın kaleme aldığı Veda Mektubu’nun oyuncu kadrosunda; Hakan Karsak, Ümmü Putgül, Hande Elaman, Hazar Motan, Ahmet Kaynak, Elif Çakman, Kerem Alp Kabul, Asya Kasap, Elif Uslusoy, Deniz Altan ve Elena Viunova gibi başarılı isimlerde yer alıyor.

Zengin oyuncu kadrosunun yanı sıra kalplere dokunan hikayesi ile de beğeni kazanan Veda Mektubu heyecan dolu yeni bölümleriyle her pazartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D’de..

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.