Ece Seçkin, Pubg Mobile Jeep aracı ile oyunu gerçek hayata taşıdı

Birçok önemli projede öne çıkan Ece Seçkin, oyun dünyasına damgasını vuran PUBG Mobile’ın hazırladıkları sürpriz karantina kutusu ve getirilen Pubg Mobile Jeep aracı ile oyunu gerçek hayata taşıdı.

Pubg Mobile ve Ece Seçkin iş birliğinde çekilen viral reklam çalışması, oyun dünyasına damgasını vurdu. PUPG Mobile oyununun efsanevi jeep’i ve sürpriz kutu ile çekilen görüntülerde rengarenk sahneler gerçekleşti.

Boş zamanlarında PUPG oynamaktan büyük keyif alan oyuncu(gamer) Ece Seçkin’in, rengarenk ve eğlenceli halleri çekimlere yansıdı.

Karantina sürecinde büyük ilgi gören oyunlardan dünyaca takip edilen PUPG’nin, Ece Seçkin’e özel hazırladığı çalışma, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.