Ünlü isimler, TRT EBA TV’de çocuklara masal anlatmaya başladı

Milli Eğitim Bakanlığı’nın başlattığı ‘Anadolu Masalları’ projesi kapsamında ünlü isimler, TRT EBA TV’de çocuklara masal anlatmaya başladı.

Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü ve UNESCO Türkiye Milli Komisyonu işbirliğinde yürütülen Anadolu Masalları Projesi kapsamında, çocukların evde kaldığı dönemde kaliteli vakit geçirmeleri için yeni bir çalışma hayata geçirildi. Sanat dünyasının ve televizyon ekranlarının deneyimli isimleri kamera karşısına geçerek çocuklar için masal anlattı.

HER ŞEY ÇOCUKLAR İÇİN

Masallar, EBA TV ekranlarında ve Anadolu Masalları Youtube Kanalı’nda çocuklarla buluşmaya başladı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, masalların çocukların ruhsal gelişimindeki ve eğitim süreçlerinin temellerindeki yerinin asla doldurulamayacağına dikkat çekti. Bakan Selçuk, Anadolu Masallarının çocuklara ulaşmasında, tanınan isimlerin sunduğu katkının da büyük bir önem taşıdığını ifade etti.

KAMERA KARŞISINA GEÇTİLER

Masal okuyan isimler arasında Altan Erkekli, Aşkın Nur Yengi, Ayşe Şule Bilgiç, Burak Sergen, Eda Özülkü, Emre Altuğ, Esra Erol, Işın Karaca, Kerem Alışık, Kıraç, Metin Özülkü, Müge Anlı, Nazlı Çelik, Seda Öğretir, Ceyda Düvenci, Tamer Karadağlı, Zahide Yetiş, Zara, Ece Üner, Hülya Koçyiğit, Buket Aydın, Pınar Altuğ ve Sertab Erener var.

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.