Ebru Şallı, yeniden anne olmak için kolları sıvadı

Ebru Şallı, uzun bir süreden sonra yeniden anne olmak için kolları sıvadı. Üçüncü evliliğini Uğur Akkuş ile yapan Şallı’nın ikinci evliliğinden Beren adında bir oğlu bulunuyor.

Manken ve pilates eğitmeni Ebru Şallı’nın yeniden anne olmak için kliniğe yattığı öğrenildi. 2019 yılında iş adamı Uğur Akkuş ile evlenen Şallı, 45 yaşında yeniden anne olmaya karar verdi. Maslak’ta özel bir hastaneye giden Şallı’ya tüp bebek yöntemiyle hamilelik için ilk transfer yapıldı. Doktorların ‘Anne olmanıza engel bir durum yok’ dediği Ebru Şallı, transferin başarılı olup olmayacağını önümüzdeki günlerde öğrenecek.

blank

UĞUR AKKUŞ’UN 2 ÇOCUĞU VAR

Ebru Şallı ile 3 yıl önce evlenen Uğur Akkuş’un ilk evliliğinden 2 çocuğu bulunuyor. Ebru Şallı da ikinci evliliğini Harun Tan ile yapmış, Beren ve Pars isminde iki çocuğu olmuştu. Şallı’nın küçük oğlu Pars, 2020 yılında lenfoma kanseri nedeniyle hayatını kaybetmişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.