Ebru Şallı ve eşi Uğur Akkuş gözaltına alınıp Dolandırıcılık Büro Amirliği’ne götürüldü

Ebru Şallı eşi Uğur Akkuş tatil dönüşü İstanbul Havalimanı’na indikten sonra çıkışta polis tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan ikili Dolandırıcılık Büro Amirliği’ne götürülürken Uğur Akkuş’un, Kuveytli iş insanlarını 30 milyon dolar dolandırdığı iddiası gündeme geldi.

Kuveytli iş insanlarını 30 milyon dolar dolandırdığı iddiasıyla gündeme gelen Uğur Akkuş ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

Habertürk’ten Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre, Uğur Akkuş ve eşi Ebru Şallı bugün gözaltına alındı.

blank

HAVALIMANINDA GÖZALTINA ALINDI
Uğur Akkuş ve eşi Ebru Şallı bugün tatil dönüşü İstanbul Havalimanı’na indi. Uğur Akkuş ve Ebru Şallı havalimanı çıkışında polis tarafından gözaltına alındı. Ne olduğunu şaşıran ikili Asayiş şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği’ne götürüldü.

DOLANDIRICILIK OLAYINA ADI KARIŞMIŞTI
Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş’un, Kuveytli iş insanlarını 30 milyon dolar dolandırdığı iddia edilmişti. Akkuş’un Kuveyt Öksüzler Vakfı adına çalışan Kuveyt merkezli bir şirkete Çeşme’deki bir araziyi helikopterle gösterip hayali olarak sattığı gerekçesiyle yargılandığı ortaya çıkmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.