İki yayın devi bir araya geldi! Netflix’e rakip geliyor!

Dizi-film platformu Netflix’e yeni rakip geliyor. İki yayın devi WarnerMedia ve Discovery’ın bir araya gelerek ‘Warner Bros. Discovery’ adında yeni bir yayın platform kurulacağı açıklandı.

İki yayın devi WarnerMedia ve Discovery’ın ‘Warner Bros. Discovery’ adında yeni bir yayın platform kurulacağı öğrenildi.

HBO Max ve Discovery Plus’ın bağlı olduğu bu iki ana şirket, “dünyanın en farklı içerik portföyünü” oluşturmak amacıyla resmen birleştiklerini bildirdi.

Webtekno’da yer alan habere göre, WarnerMedia ve Discovery, geçtiğimiz yıl yaptıkları açıklamada o zamanlar gelişim aşamasında olan bu yeni işbirliğine dair akış hizmetleri adına “daha orijinal içeriğe yatırım yapabilecek, küresel doğrusal ödemeli TV ve yayın kanallarında programlama seçeneklerini geliştirebilecek ve daha yenilikçi video deneyimleri ve tüketici seçenekleri sunabilecek” ifadelerini kullanmıştı.

blank

MİLYARLARCA DOLARLIK ANLAŞMA ONAYLANDI

Bugün ise yatırımcılar, WarnerMedia’nın ve Discovery’nin ‘Warner Bros. Discovery’ adı altında yeni bir platform kurmasını sağlayacak olan milyarlarca dolarlık anlaşmanın onaylandığını açıkladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.