Ebru Gündeş: Siz bizim geleceğimizsiniz

Ebru Gündeş 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, kendisini izleyen çocuklarla birlikte sahnede kutladı.

Önceki akşam, Kaya Palazzo Resort & Casino Girne otelde sahneye çıkan Ebru Gündeş yine muhteşem bir konsere imza attı. Palazzo Luxury Collection markasının en yeni markası Kaya Palazzo Girne, Ebru Gündeş ile 1.yılını kutlayarak yeni yaz sezonu açılışını da yaptı.

blank

Son albümü Aşık’la 2019’a hareket getiren güçlü yorumcu, Zuhair Murat imzalı elbisesiyle büyük beğeni toplarken, Aşık’taki şarkılarını da salonu dolduran 550 kişiyle hep birlikte söyledi.

Kendisini izlemeye gelen ailelerin çocuklarından bazılarını sahneye alan Ebru Gündeş, minik izleyicilerine “Aslında bu saatte burada olmanızı her ne kadar istemesem de varlığınızla bana enerji ve mutluluk veriyorsunuz. Bayramınız şimdiden kutlu olsun. Siz bizim geleceğimizsiniz” dedi. Sahneye çıkan kızlar ise Ebru Gündeş’e “Sesinizi de elbisenizi de çok beğendik” diyerek kendisine sarılmak istediklerini söylediler. Ebru Gündeş’in de çocuklara sarıldığı anlar objektiflere böyle yansıdı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.