Ferhat Göçer, 23 Nisan’ı sahnede kutladı

Hafta sonunda Girne’deki Merit Park Hotel’de sevenleriyle buluşan Ferhat Göçer, 23 Nisan’ı sahnede kutladı. Salonu dolduran yüzlerce konuk, Göçer’in söylediği şarkılara ve marşlara ayakta eşlik etti.

Ferhat Göçer, cumartesi gecesi Girne’deki Merit Park Hotel’de sahne aldı. Ünlü sanatçı, “Yıllarım Gitti”, “Vur Kadehi Ustam”, “Cennet” ve “Reva” gibi sevilen şarkılarının yanı sıra dillerden düşmeyen birçok eseri de seslendirdi. Göçer, kendine has yorumuyla renk kattığı şarkılarıyla konuklarına adeta 23 Nisan coşkusu yaşattı.

blank

Marşlarla Girne’yi inletti

Bir buçuk saat sahnede kalan Göçer, gecenin sonunda, “Haydi hep birlikte yaklaşan 23 Nisan’ı ve güzel ülkemizin 100’üncü kuruluş yıldönümünü kutlayalım” dedi. Sanatçı, art arda “Bugün 23 Nisan”, “İzmir Marşı” ve “10’uncu Yıl Marşı”nısöylerken yüzlerce konuk ayağa kalkarak kendisine coşkuyla eşlik etti

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.