Ebru Gündeş babasının kirada yaşadığı dükkanı satın aldı

Babasının yıllardır kirada yaşadığı dükkanın satılacağını öğrenince harekete geçti.

Eşi Reza Zarrab’ın Miami’de tutuklanmasının ardından zor günler geçiren Ebru Gündeş, babası Remzi Gündeş’i sevindirdi. Baba Gündeş’in Bakırköy’de 23 yıldır bulunduğu dükkan, üç ay önce satışa çıkartıldı.

Mülkü boşaltmak istemeyen babasının imdadına ise Ebru Gündeş yetişti. Sanatçı, 280 bin TL vererek, Remzi Gündeş’in hem eski eşya sattığı hem de yaşadığı yeri satın aldı.

Kızının yardımından dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Gündeş, “Allah ondan razı olsun, hızır gibi yetişti. Burası satılsaydı perişan olurdum. Ben buradan başka yerde yaşayamazdım. Üç aydır gözüme uyku girmiyordu. Kızım dükkanı aldıktan sonra rahat uyuyabiliyorum. Allah onu eşine kavuştursun. Kızını ona bağışlasın” şeklinde konuştu. Hürriyet

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.