DJ Nihal Sandıkcı, 3. Single çalışması “Kaybolmuşum”

Deneyimli radyocu ve DJ Nihal Sandıkcı, iki yıl aradan sonra üçüncü single çalışmasını Avrupa Müzik markası ile müzikseverlerin beğenisine sundu.

Sözleri kendisine ait olan “Kaybolmuşum -Bitse de Gitsek-”; pop-house müziği ve sitemli sözleriyle dikkat çekiyor. Şarkının müziği ve düzenlemesi ise film müziklerine imza atan aranjör, besteci Serkan Sönmez imzalı.

Şarkının klibini yönetmen Metin Boyraz çekti. Sandıkcı’nın performans yaptığı kulüplerde çekilen klip yüksek enerjisi ve kulüp atmosferiyle beğeni topluyor.

2005 yılından bu yana radyo televizyon yapımcılığı ve sunuculuğuna devam eden Nihal Sandıkcı, müzik sektörüne kendine has yorumuyla yer alıyor.

Avrupa Müzik markasıyla yayınlanan “Kaybolmuşum -Bitse de Gitsek-” isimle şarkıyı 1 Şubat itibariyle tüm dijital müzik platformlarında bulabilirsiniz.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.