Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olan Tamer Karadağlı ilk kez konuştu

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olan Tamer Karadağlı eleştirilere cevap verdi. İşte detaylar…

Hürriyet’ten Behlül Aydın’ın haberine göre; Cumhurbaşkanlığı kararıyla Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olan Tamer Karadağlı “Telefonlardan başımı alamıyorum” dedi. Bu karar sonrası ünlü sanatçı Tamer Karadağlı’ya tebrik mesajları yağarken eleştirenler de oldu. Telefonla ulaştığımız Karadağlı şunları söyledi: “Şu anda bir şey konuşamıyorum. Artık Tamer Karadağlı olarak değil kurumu temsil ettiğim için bir şey söylemem doğru değil. Daha çok yeni. Biraz zaman geçsin gerekli açıklamaları yapacağım. Şu an kurum ön planda. Telefonlardan başımı alamıyorum.”

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olan Tamer Karadağlı eleştirilere cevap verdi

Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olan Tamer Karadağlı, ‘Çocuklar Duymasın’ adlı televizyon dizisinin de ünlü ekran yüzüydü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.