Deniz Seki, beklenen yeni şarkısı Cambaz’ı müzikseverlerin beğenisine sundu

Türk pop müziğinin en güçlü kadın sanatçılarından Deniz Seki, beklenen yeni şarkısı Cambaz’ı müzikseverlerin beğenisine sunuyor.

YouTube video

Sözü ve müziği Selahattin Sarıkaya’ya ait olan Cambaz’ın düzenlemeleri ise Murat Yeter imzasını taşıyor.

Cıvıl cıvıl bir ahenk ile müzikseverlerle buluşan şarkı, iddiasıyla yaza damga vuracak yapımlar arasında yer alıyor.

Başarılı sanatçı Deniz Seki, klip çalışmasında kardeşi Serdar Seki’nin yönetmenliğinde keyifli bir klip çıkartıyor. Kameralar karışına renkli bir çalışma sunan Seki, Cahide Palazzo’da Ahsen Gönülce’nin dans koreografisi yönetiminde klibini tamamlıyor.

blank

Seki’nin sevenlerine başa sarıp sarıp tekrar dinleteceği yeni çalışması hareketli sound’u ile de müzik listelerini sallayacak.

Deniz Seki’nin yeni teklisi “Cambaz” 14 Temmuz’dan itibaren Poll Production etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.