James Cameron’a sürpriz teklif! Titan felaketi dizi oluyor

Titanik’in enkazına dalış yapan Titan denizaltı aracının patlaması ve beş kişinin hayatını kaybetmesinin ardından olayın dizi olacağı konuşuluyor. Sürpriz proje için ise Titanik filminin yönetmeni James Cameron’ın adı geçiyor.

1912 yılında buz dağına çarparak batan Titanik gemisinin enkazına dalış yapan 5 kişi, OceanGate isimli şirkete ait Titan denizaltısının patlaması sonucu hayatını kaybetti. Dünya gündemini uzun süre meşgul eden bu felaket, Titanik laneti olarak anılırken, yayın ağları dizi çalışmalarına başladı.

‘BÜYÜK BİR DİZİ OLARAK GÖRÜLÜYOR’
DailyMail’in haberine göre bir yayın ağı, Titanik’in yönetmeni James Cameron’a Titan faciasının dizisini çekmesi için teklif götürdü.

blank

Titanik’in enkazına 30 kez dalmış olan ünlü film yapımcısı, yayın ağının ilk tercihi. The Sun’a konuşan bir kaynak ise konuyla ilgili şunları söyledi:

“Titan felaketi şimdiden dünyanın en büyük yayıncılarından biri için büyük bir dizi olarak görülüyor ve James yapımın yönetmenliği için ilk tercih. Kalbine yakın bir konu. Titanik’in hikayesini o kadar şefkatle anlattı ki, bu görevi üstlenmesi son derece doğal olur.”

Henüz oldukça taze olan olayın ekranlara yansıması için yapılan çalışmalarda konuşulan tek isim James Cameron değil. Hollywood yıldızlarının da projede başrol olması bekleniyor.

BAŞROL İÇİN MATT DAMON DÜŞÜNÜLÜYOR
Son olarak Christopher Nolan’ın merakla beklenen filmi Oppenheimer’da başrolde yer alan Matt Damon ile romantik komedi dizisi The Big Sick’in yıldızı Kumail Nanjiani’nin isimleri de proje için anılıyor.

68 yaşındaki Cameron, daha önce enkaza dalmak için Rusya Bilimler Akademisi tarafından işletilen ve artık hizmet dışı bırakılan Mir denizaltılarını kullanmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.