Demet Özdemir milyonluk evinin giyinme odasından paylaşım yaptı

TV8’de ekrana getirilen Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde hayat verdiği Zeynep karakteri ile beğeni toplayan Demet Özdemir, son paylaşımı ile dikkat çekti. Zekeriyaköy’den 4 milyon TL’ye ev satın olan Özdemir, giyinme odasını sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Özdemir, paylaşımına ‘sonunda giyinme odamdayım’ notunu ekledi.

YouTube video

Kendisi gibi oyuncu ve şarkıcı olan Oğuzhan Koç ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen Demet Özdemir, sosyal medya paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki başarılı oyunculuk performansı ile dudak ısırtan Demet Özdemir, son paylaşımı ile sosyal medyada gündem oldu. Instagram’da 12,5 milyon takipçisi olan Demet Özdemir, 4 milyon TL’ye satın aldığı Zekeriyaköy’deki yeni evinin giyinme odasını paylaştı.

YouTube video

Demet Özdemir’in ‘sonunda giyinme odamdayım’ notuyla yaptığı paylaşım takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Sosyal medya kullanıcıları ‘Sonunda gelecek mi resimlerin?’, ‘Taş mısın tüfek mi?’ ve ‘Önceden haber verseydin çelik yelek giyerdik’ gibi yorumlarda bulundu.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.