Demet Özdemir ile Can Yaman’ın tatil paylaşımları kafaları karıştırdı

Ayrıldıkları konuşulan Demet Özdemir ile Can Yaman’ın Instagram üzerinden yaptıkları tatil paylaşımları kafaları karıştırdı.

Demet Özdemir ile Can Yaman’ın ‘Erkenci Kuş’ dizisinin setinde başlayan aşklarının bittiği söyleniyordu. Dizinin final kararı almasının ardından ikilinin ayrı ayrı tatile çıkması da bu iddiayı güçlendirir nitelikteydi. Demet Özdemir arkadaşı Anıl Çelik’le Çeşme’ye giderken, Can Yaman ise soluğu Marmaris’te aldı.

Tesadüf mü?

Can Yaman bugün Instagram’dan bir tatil paylaşımında bulundu. Çok geçmeden benzer bir paylaşım Demet Özdemir’den de geldi. Sanki eski aşıklar birbirlerine nispet yapar gibiydi. İkilinin paylaşımlarının bir mesaj mı yoksa tesadüf mü olduğu merak konusu oldu.

Demet Özdemir: Kimse için ‘en’ değilim…”

blank

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.