Demet Özdemir: Kimse için ‘en’ değilim…”

Geçtiğimiz günlerde Can Yaman ile yollarını ayırdığı iddia edilen Demet Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla dikkatleri üzerine çekti.

Birkaç bölüm sonra final yapacak olan ‘Erkenci Kuş’ dizisinin başrol oyuncuları Demet Özdemir’le Can Yaman’ın yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı iddia ediliyordu. Ancak Özdemir ile Yaman, şimdiye kadar özel hayatlarıyla ilgili herhangi bir açıklama yapmamayı tercih etmişti. Son olarak da ikilinin kavga ettiği ve ilişkilerine nokta koyduğu belirtilmişti. Özdemir rol arkadaşı Anıl Çelik ile Çeşme’de, Can Yaman ise Marmaris’de tatil yaparak da iddiaları güçlendirmişti.

Manidar paylaşım

Bu iddialar magazin kulislerinde konuşulmaya devam ederken, Demet Özdemir’den manidar bir paylaşım geldi. Sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayan Özdemir, adeta için döktü. Güzel oyuncu, Instastory’den paylaştığı yazıda “Kimseyle hiçbir konuda yarış halinde değilim. Kimseden akıllı, kimseden güzel, kimseden iyi olma gibi bir iddiam yok. Kimse için ‘en’ değilim; ‘daha’ değilim. Bu devasa iddiasızlığın bana verdiği özgürlüğün hastasıyım” dedi. Özdemir’in bu sözleri kimin için yazdığı ise merak konusu oldu.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.