Demet Akalın koronavirüse yakalandığını duyurdu

Ünlü şarkıcı Demet Akalın koronavirüse yakalandığını duyurdu. Birkaç gün önce hayat arkadaşı Okan Kurt’un koronavirüse yakalanmasıyla evde karantinaya giren ünlü şarkıcı kötü haberi verdi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Akalın, “Dünkü Covid testim pozitif çıktı. İyiyim ve hafif atlatıyorum” dedi.

Demet Akalın’ın 2018’de boşandığı eski eşi Okan Kurt koronavirüse yakalanmıştı. Aynı evde yaşamaya devam eden çift karantinaya alındı. Okan Kurt ile teması olan Akalın’ın yaptırdığı koronavirüs testi pozitif çıktı. Sosyal medya hesabından kötü haberi duyuran ünlü şarkıcı, “Dünkü Covid testim pozitif çıktı. İyiyim ve hafif atlatıyorum” dedi.

Geçtiğimiz hafta koronavirüs testi pozitif çıkan iş insanı Okan Kurt evinde karantinaya girmişti. Bu gelişme sonrasında Kurt ile temaslı olan Demet Akalın da izole olmuştu. Ancak Akalın da virüse yakalandı. Test yaptıran şarkıcı, “Dünkü Covid testim pozitif çıktı. İyiyim ve hafif atlatıyorum” ifadelerini kullandı.

Akalın, eski eşinin koronavirüse yakalanmasına duyarsızlığın neden olduğunu belirterek sosyal medya hesabından böyle isyan etmişti: “Covid testiniz pozitif çıkınca “Merhaba” dediğiniz insana bile haber verin. Ayıptır, günahtır! Herkesin çoluğu çocuğu var! İnsanlık.. Ah ah.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.