Seren Serengil: Hande Erçel 2 bin TL aldıysa bizim bu sene kazanacağımız tazminatın haddi hesabı yok

Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncusu Hande Erçel sosyal medyanın en çok konuştuğu kadın oyuncularda biri. Hande Erçel’in, kendisine ‘bazlama suratlı’ dediği sosyal medya fenomeni Lütfü Alp Kılınç’a açtığı dava geçtiğimiz günlerde sonuçlandı. Güzel oyuncu bu davadan 2 bin TL tazminat almıştı. Bu olay ünlüleri harekete geçirdi. Instagram hesabından hikaye paylaşan Seren Serengil de kendine edilen hakaretlere dava açacağını söyledi.

Hande Erçel, sosyal medyada fotoğrafını paylaşıp ‘bazlama surat’ diye yorum yapan sosyal medya fenomeni Lütfü Alp Kılınç hakkında fiziksel özelliklerini aşağıladığı iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Suçlu bulunan Kılınç, Erçel’e 2 bin 180 TL ödeyecek. Bu davanın gündeme gelmesi ünlüleri de harekete geçirdi. Şu an bir gündüz programında sunucu olan Seren Serengil’den ilk atak geldi.

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; ünlü şarkıcı, “Hande Erçel 2 bin TL aldıysa bizim bu sene kazanacağımız tazminatın haddi hesabı yok. Yeni ekmek kapım bu” şeklinde konuştu. Serengil, “Sadece bana kötü yorum yapanları tespit edilmesi için çalışan iki avukatım var. Şimdiden yaklaşık 200 kişi bulundu her birine 10 bin TL’lik dava açacağım” ifadelerini kullandı.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.