Demet Özdemir: Aynı evde yaşamak gibi bir durum yok

Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç ve ünlü oyuncu demet Özdemir, yeni yılın ilk günlerinde birlikteliklerini açıklamıştı. Ünlü çift birliktelikleri ile magazin gündeminden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde çiftin aynı evde yaşayacağı iddia edilmişti. Başrolünde oynadığı Doğduğun Ev Kaderindir dizi setinde basın mensuplarını ağırlayan Demet Özdemir bu konuya son noktayı koydu.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç aşkı magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Yeni yılı Alaçatı’daki bir otelde karşılayan çift, fotoğrafları çekilince ilişkilerini itiraf etmek zorunda kalmıştı. Özdemir, “Evet, fotoğraflarımızın çekildiği doğru. ‘Yeni yılın aşk bombası’ dersiniz artık” ifadelerini kullanmış; Oğuzhan Koç ise Instagram hesabından yaptığı açıklamayla ilişki yaşadıklarını doğrulamıştı. Geçtiğimiz günlerde ise ünlü çiftin aynı evde yaşama kararı aldığı iddia edilmişti.

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, dün başrolünü oynadığı Doğduğun Ev Kaderindir dizi setinde bası mensuplarını ağırladı. Oğuzhan Koç ile ilişkisinde her şeyin yolunda olduğunu anlatan güzel oyuncu aynı eve taşındığı iddiasını yalanladı. Özdemir, “Aynı evde yaşamak gibi bir durum yok. Bunu da sizin aracılığınızla duyurmuş olayım” dedi.

blank

Güzel oyuncu ayrıca patates kızartmasından böreğe kadar kilo yapabilecek her şeyi yiyor. Ancak çok da fit ve bunu nasıl başarıyor? Ünlü oyuncu gazetecilerle sohbette bu konuya değindi ve şöyle konuştu: “Her şey, hamburger, patates. Arkadaşlarım çok iyi bilir. Bugün çok güzel börekler yedik hatta. Nasıl oluyor biliyor musunuz? Biraz stres, birazcık yoğun çalışma temposu. Tabii ki bu şekilde. Spor yapmaya çok vaktim yok.”

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç evlilik için ilk adımı attı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.