ABD’de bir kediye onursal diploma verildi

ABD’deki Vermont Üniversitesi’nde bir kediye onursal diploma verildi. Üniversitenin yakınlarındaki bir evin mensubu olan Max adlı kedinin 4 yıldır kampüsü sıklıkla ziyaret edip öğrencilerle arkadaşlık ettiği belirtildi.

ABD’de Vermont Üniversitesi’nin sosyal medya platformu Facebook üzerinden yapılan paylaşımda, Max adlı kedinin, Castleton kampüsünün sevilen bir üyesi olduğu belirtildi.

Paylaşımda, kampüsün yakınlarındaki bir evin mensubu olan Max’in 4 yıldır kampüsü sıklıkla ziyaret ettiği ve öğrencilerle arkadaşlık ettiği kaydedildi.

DİPLOMASI SAHİBİNE VERİLDİ
NTV’de yer alan habere göre; üniversitenin, öğrencilere kampüs içerisindeki yolculuklarında eşlik eden Max’e onursal doktora diploması verme kararı aldığı ifade edildi.

Kedi Max’in diploması, mezuniyet töreninde sahibi Ashley Dow’a teslim edildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.