DasDas Atölye ve BBO Yapım “TV Format Atölyesi” için bir araya geldi

DasDas Atölye, birbirinden farklı içeriklerle sezonu açmaya hazırlanıyor. Televizyonda çok izlenen programlara imza atan BBO Yapım ile iş birliği yapan DasDas, TV Format Atölyesi ile televizyon programcılığının mutfağına herkesi davet ediyor.

Geçtiğimiz sezondan beri atölye programlarıyla geniş bir kitleye ulaşan DasDas, bu sene DasDas Atölye ile misafirlerine televizyon, sinema ve tiyatro dünyasının mutfağının kapılarını açmaya hazırlanıyor.

DasDas Atölye bu kapsamda ekranların çok izlenen programlarının arkasındaki BBO Yapım ile işbirliği yaparak TV Format Atölyesi’ni konuklarıyla buluşturacak. Mesleğine alternatif başka arayış içinde olanları, sahip olduğu fikri nasıl değerlendireceğini bilmeyenleri ve çalışmalarının profesyonel platformlara ulaşmasını isteyenleri hedefleyen atölye kapsamında yapımcı ve yönetmen Şafak Bakkalbaşıoğlu ile yapımcı Mahperi Altun Uçar, televizyon dünyasına dair pek çok önemli bilgi paylaşacak.

blank
Mahperi Altun Uçar – Şafak Bakkalbaşıoğlu

Fikrin formatlaşması, Prime Time ve gündüz kuşağı programları, seyirci analizi ve reyting okuma gibi konu başlıklarının yer aldığı atölyenin sonunda bu alanda ilerlemek isteyen katılımcılar sektörle buluşma fırsatı yakalayacak.

DasDas ve BBO Yapım ortaklığındaki TV Format Atölyesi, çok yakında DasDas’ta…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.